villa te izegem

Liquid-Art levert afwerkingen van A-Z

Chappe en vloerisolatie

De ondergrond waarop wij onze vloersystemen plaatsen is van heel groot belang. Veelal wordt ons de vraag gesteld om onze klanten ook hierin te begeleiden. Wij werken samen met een aantal partners voor de ondergrond, zoals pur, betopor, egaline,  cementchape of vloeichape. Het uitvoeren van deze werken besteden wij uit aan een gespecialiseerd bedrijf, de coördinatie en begeleiding gebeurt dan weer dan Liquid-art. Zo hoeft de klant zich dààr geen zorgen meer over te maken. Door de jarenlange vaste samenwerking kunnen wij de planning optimaal coördineren.

Fermacell en OSB

De ideale ondergrond voor een kunstharsvloer is een traditionele cementchape. Natuurlijk zijn niet alle woningen (bij renovatie) hiervan voorzien. Oudere gebouwen bevatten een houten roostering wat niet ideaal is voor ons systeem. Een gietvloer kan hierop wel geplaatst worden mits een goede ondergrond op de houten roostering, zoals bv Fermacell en OSB.

Deze 2 types ondergrond worden ook door ons team geplaatst.

Doucheglas

Bij de afwerking van onze badkamers en inloopdouches wordt meestal geopteerd voor een doucheglas. Dit kan ook door ons opgemeten en besteld worden. Tal van mogelijkheden zoals, grootte, kleur, type profiel kunnen besproken worden. Plaatsing van dit doucheglas gebeurt door 1 van onze partners. Ook hier ligt de coördinatie en begeleiding in ons takenpakket om de klant die zorgen te besparen.